SEYDİLER BELEDİYESİ SOGEP 2021 İHTİYAÇ ANALİZİ FORMU

150736078 1808622192636605 8783139078353631865 n

Değerli vatandaşımız,

Seydiler Belediyesi, yurt genelinde dezavantajlı grupların sosyal hayata katılımını sağlamak ve istihdamı desteklemek amacıyla hazırlanan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) projeleri kapsamında ilçemizdeki 18-50 yaş arası istihdama katılamayan engelli ve kadınlar için bir proje tasarlamaktadır. Proje, kabul edilmesi halinde engellerinden dolayı çalışamayan vatandaşlarımız ve kadınlarımız işbirliği halinde ilçemizde üretilen siyez buğdayının ayıklanması, paketlenmesi ve satışında görev alacakladır. Projenin kabulü halinde bir tesis kurulacak ve bu tesis içinde bir de çalışanların çocuklarına yönelik bakım ve eğitim hizmeti sağlanacak böylece de kadınlarımızın istihdama katılımı kolaylaşacaktır.

Yapacak olduğunuz bu çalışma, bizlere sizlerin ihtiyaçları ile ilgili genel bilgiler verecek olup projemizin temellendirilmesine büyük katkılar sağlayacaktır.

Bu çalışmada vermiş olduğunuz bilgiler Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Gereğince muhafaza edilecek olup, yalnızca yetkili kişiler ile paylaşılacaktır. Projenin gerçekleşmesi halinde sizlerle daha rahat iletişime geçebilmemiz adına bizlerle bilgilerinizi içtenlikle paylaşmanızı rica ederiz. Çalışmaya katılımınızda gönüllülük esastır.

Bu çalışma Seydiler Belediye Başkanlığı adına Uzman Psikolojik Danışman Ebru Cansel ESKİCİ tarafından yürütülmektedir. Soru, görüş ve önerileriniz için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

SEYDİLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI