Belediye Başkanı Mehmet ERDOĞAN Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı ERDOĞAN, mesajında şu ifadeleri kullandı;

7322cba4 d109 4dd2 a6ee ecd37fe3faf9

Bayramlar çok özel günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir. Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramı, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir. Kurban Bayramının sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum. Sevgi dolu huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta Seydiler'li hemşehrilerimin ve tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.